Jeg fik denne opskrift på knækbrød fra min moster for 2 års tid siden.
At det er ultimativt,er selvfølgelig min subjektive mening, men jeg synes virkelig,at det er et helt suverent knækbrød.
Alle ingredienser blandes i en skål til en lind dej.
Halvdelen af dejen lægges på et stk. bagepapir. Et nyt stykke bagepapir lægges ovenpå. Dejen rulles ud mellem de to stykker bagepapir til det er 3-4 mm. tyndt. Øverste bagepapir tages af og dejen ridses med en kniv i de størrelser knækbrød man ønsker. Gentages med den anden halvdel af dejen på et nyt bagepapir.
Bages i ca. 20 min. ved 200 grader.
At det er ultimativt,er selvfølgelig min subjektive mening, men jeg synes virkelig,at det er et helt suverent knækbrød.
∙ 1 dl. hørfrø
∙ 1 dl. græskarkerner
∙ 1 dl. solsikkekerner
∙ 1 dl. sesamfrø
∙ 1 dl. havregryn
∙ 3 dl. fuldkorns speltmel
∙ ½ dl. olie (f.eks. øko rapsolie)
∙ 2½ dl. koldt vand
∙ 1 tsk. salt
∙ 1 tsk. bagepulver
Alle ingredienser blandes i en skål til en lind dej.
Halvdelen af dejen lægges på et stk. bagepapir. Et nyt stykke bagepapir lægges ovenpå. Dejen rulles ud mellem de to stykker bagepapir til det er 3-4 mm. tyndt. Øverste bagepapir tages af og dejen ridses med en kniv i de størrelser knækbrød man ønsker. Gentages med den anden halvdel af dejen på et nyt bagepapir.
Bages i ca. 20 min. ved 200 grader.
Kommentarer
Send en kommentar
Tak for, at du tog dig tid til at skrive til mig.
Selvom jeg ikke altid får svaret, sætter jeg stor pris på alle kommentar som jeg får.