Batman pung

Min søster har længe gået og ledt efter en "drenge-pung" til hendes søn. Da det ikke har lykkedes hende at finde en blev det til, at jeg skulle førsøge at lave en pung til ham.

Valget faldt på en batman pung med det klassiske gule og sorte logo.Her er skitserne til logoet. Det skulle jo gerne få (tæt på) den rette form og størrelse.

Det er første gang jeg har prøvet at hækle et mønster som rent faktisk skal ligne noget.. og sikke en udfordring.

Logoet blev skævt og i bagklogskabens klare lys kan jeg jo godt se at ternet papir jo ikke tager højde for at hæklemaskerne lægger forskudt af hinanden. Samtidig har jeg hæklet frem og tilbage, så hveranden række er hæklet på vrangen. Det gav også nogle udfordringer.


Men jeg havde (og har) ikke noget bedre bud på hvordan det kan gøres. Hvis der er nogen som kender til en fantastisk metode til, at man kan tegne det på samme måde som det hækles, så kom frisk. Jeg hører meget gerne fra dig.


Men ikke desto mindre så kan man vel godt se hvad det skal ligne.. og så er der flere i familien der har påpeget at min nevø på 4 år nok er ret ligeglad. Så det er "bare" min egen perfektionisme jeg skal stå på mål for.
Så nu er det jo bare at få givet ham pungen.

Kommentarer

 1. Pjat med dig. Det er fint. Jeg kan da sagens se at det er McDonald's logo. Hov vent... Hi hi. Nej det er altså vildt flot og alle kan se at det er Batman. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Charlotte. Dejligt med lidt ironi.
   Jeg ved godt at det ligner.. Men det irriterer mig bare stadig at jeg ikke kunne få det til at blive lige. Med det er en god udfordring at arbejde videre på.
   Ha en god dag

   Slet
 2. Hvor er den fin.
  Jeg har selv forsøgt mig med noget lignende (blot et andet motiv) og har haft samme problem. Min perfektionisme gør også at det irriterer mig, at man ikke kan få det helt skarpt. Er spændt på om du bryder koden. Jeg har ikke fundet løsningen endnu.
  Måske hvis man hækler rundt og følger denne vejledning om skarpt farveskift?
  http://lutteridyl.blogspot.dk/2012/02/vejledning-til-et-skarpt-farveskift-nar.html
  MVH Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke
   Jeg brugte faktisk den teknik på ret-siden.. Men problemet opstod når jeg skulle hækle på vrang-siden. Den har jeg ikke helt løst endnu..

   Slet

Send en kommentar

Tak for, at du tog dig tid til at skrive til mig.
Selvom jeg ikke altid får svaret, sætter jeg stor pris på alle kommentar som jeg får.