Velkommen til mit kreative pusterum.
Her deler jeg nogle af de mange forskellige ting, som jeg går rundt og laver.

Du kan også følge mig på Instagram som @dalkaer

Jeg har ved siden af en lille virksomhed der sælger håndfarvet garn og strikke/hækletilbehør. Du kan finde webshoppen Uld & co HER

Laver du noget ud fra mine opskrifter må du meget gerne sende mig et link.
Har du lavet noget her fra bloggen og lægger det på Instagram, så bliver jeg vildt glad, hvis du deler med hashtag #designbydalkaer
TAK.

Jeg håber du vil blive inspireret.torsdag den 23. august 2012

Hæklet bikinitop

Hmm kender i det: Man går igang med noget og så bliver man grebet af noget andet inden det første man var igang med er blevet færdig??

Jeg kender det kun alt for godt. For eksempel gik jeg i gang med denne bikinitop i starten af juli. Og manglede kun lige at hækle stropper og hæfte ender. Effektiv arbejdstid på vel en times tid, kom til at tage næsten 2 måneder.

Derfor kommer her en bikinioverdel ligesom sæsonen for bikini er ved at være slut. Heldigvis skal jeg sydpå om 4 måneder, så jeg kan få mulighed for at bruge den der.


Men grunden til at det også tog så lang tid at gøre den færdig var fordi jeg simpelthen ikke kunne finde ud af om kanten skulle være en kontrastfarve (og i så fald hvilken) eller om den skulle have samme mintgrønne farve som resten.
Jeg valgte den sorte farve forbi jeg tænkte at jeg har så mange sorte shorts og nederdele som jeg så kan matche den op med. Men jeg er faktisk stadig lidt i tvivl.. Hvad synes du??

5 kommentarer:

 1. I like! Elsker mint og sort.. Og smukt mønster :)

  SvarSlet
 2. Tak Rikke. Jeg er allerede blevet meget mere glad for den nu..

  SvarSlet
 3. Hej Louise.
  Den er rigtig flot din bikinitop. Har du en opskrift du har fulgt eller fået inspiration fra?
  Venlig hilsen Janne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Janne.
   Jeg så et billed af en model på en catwalk med en hæklet bikinitop.. Det var lidt udgangspunktet. Men jeg har ikke haft nogen opskrift. Men det er hæklet af "klynger" af stangmasker. Og så har jeg lavet utallige prøvninger undervejs..

   Slet
  2. Og undskyld det sene svar..

   Slet

Tak for, at du tog dig tid til at skrive til mig.
Selvom jeg ikke altid får svaret, sætter jeg stor pris på alle kommentar som jeg får.