Velkommen til mit kreative pusterum.
Her deler jeg nogle af de mange forskellige ting, som jeg går rundt og laver.

Du kan også følge mig på Instagram som @dalkaer

Jeg har ved siden af en lille virksomhed der sælger håndfarvet garn og strikke/hækletilbehør. Du kan finde webshoppen Uld & co HER

Laver du noget ud fra mine opskrifter må du meget gerne sende mig et link.
Har du lavet noget her fra bloggen og lægger det på Instagram, så bliver jeg vildt glad, hvis du deler med hashtag #designbydalkaer
TAK.

Jeg håber du vil blive inspireret.fredag den 21. december 2012

Projekt vævestrik

Jeg drager på ferie i morgen. Min lille familie er blevet inviteret af min svigerfar, så vi er 19 personer der forlader landet for at holde jul i varmen.

I den forbindelse har jeg kastet mig ud i at prøve et nyt projekt - vævestrik. Og hvorfor så det?? Jo jeg fandt en skøn opskrift i Susie Haumanns bog "Knit for your kid".Jeg fandt heldigvis lidt hjælp til vævestrikken HER. Mega nemt at finde ud af efter et kig på Liselottes indlæg.

Jeg har ændret lidt i farverne og garntypen. Men jeg glæder mig allerede til at jeg bliver færdig så jeg kan komme i gang med endnu flere af de skønne opskrifter i bogen (ELSKER for eksempel at Smilla-kjolen fra bogen "all you knit is love" nu også findes til de lidt større).

Til jer der følger med i min krea-julekalender, i skal ikke fortvivle (for selvfølgelig ligger i vågnløse af spænding over, hvad der gemmer sig bag næste dags låge...) over min tur til varmen. Indlægene ligger planlagt og klar til at blive udgivet frem til juleaften.

Så nu kan jeg bare sige: RIGTIG GOD JUL (og godnat.. skal op kl. 4 i morgen).

1 kommentar:

  1. Lækker trøje, du har gang i, den har jeg også på to-do-listen
    Rigtig god tur til varmen, og glædelig Jul

    SvarSlet

Tak for, at du tog dig tid til at skrive til mig.
Selvom jeg ikke altid får svaret, sætter jeg stor pris på alle kommentar som jeg får.