Jump jump..

Man har et standpunkt..
For faktisk synes jeg at de her jumpsuits er ret grimme.. sådan på en lidt søndags-hygge-agtige måde.

Men Alberte ville så gerne have sådan en, da både fætter og kusine har en. Så efter en veloverstået eksamen har jeg nu haft tid til at lave en til hende efter et mønster som jeg forleden dag faldt over i bogen "Sy sejt børnetøj" af Lenée Grue og Louise Strand.


Der var dog flere udfordringer undervejs. Først går mønsteret i bogen kun går op til str. 4 år. Derfor måtte jeg til at starte med lave mit eget, større mønster.

Den er syet i jersey, og da jeg ikke har frygteligt meget erfaring med at sy i dette stof, vidste jeg derfor heller ikke om jeg overhovedet ville komme i hus med dragten.

Og så er det stribede stof jo ikke lige særlig venligt at arbejde med da den mindste forskydning vil se sjusket og skævt ud.

 Lomme og hætte er lavet med cupcake print.


Trods udfordringerne så blev jumpsuiten rigtig god... troede jeg!

For jeg havde misset en (tydeligvis meget vigtig) detalje. 
I de jumpsuits som hendes fætter og kusine har, kan lynlåsen lynes HELE vejen op i hætten (altså så man lyner ansigtet inde). Alberte var derfor OVERHOVEDET ikke tilfreds med resultatet. Hun blev dog gladere for den da jeg lovede, at jeg nok skulle lave sådan en til hende snart.. Og siden da har hun haft den på et par gange og været ok tilfreds. 

Men hvad man lover skal man holde.. så jeg må til symaskinen igen snart.

// Louise
  Follow Design by Dalkær

Kommentarer

 1. Den er da rigtigt flot! Jeg kan forresten anbefale dig mønstret fra stof2000 der hedder guggi. Jeg synes det er vildt godt og ikke så bredt som mange andre. Der er også lynlås hele vejen op, hvilket min datter også synes er fantastisk selvom hun kun er to ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stinemor. Tak for tippet. Jeg tror nu bare jeg tilpasser mønsteret jeg allerede har lavet. Men det er dejligt at have alternativer hvis det skulle gå galt..

   Slet
 2. Hvor er den fed - det ser godt ud med det andet stof til hætte og lomme. Godt at hun alligevel har taget den i brug - utroligt som de har deres helt egen mening om tingene, men jeg er sikker på at det er et sundhedstegn:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Hvis du ikke kan finde en lynlås som passer,for den skal jo helt klart kunne lynes hele vejen op i hætten,tænk at overse så vigtig en detalje-smiler,så kan du sy en lynlås fra hætten og ned til halsen,måske i en sej farve som passer til dragten,det gjorde jeg på den jeg syede til min voksne datter-som forresten elsker den dragt-total hygge efter en lang arbejdsdag-og det fungerer fint

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak for, at du tog dig tid til at skrive til mig.
Selvom jeg ikke altid får svaret, sætter jeg stor pris på alle kommentar som jeg får.